Veterinärer

Emelie Svensson Leg Veterinär

Emelie har arbetat hos oss under utbildningen till veterinär och vi är glada att nu kalla henne kollega. Emelie har tidigare arbetat på Vettris i Västerås. Bor en bit utanför Enköping med sin man och son.

Leg. Djursjukskötare

Anette Mårtensson Leg Djursjukskötare & delägare

Kommer från Jämtland där hon jobbade som undersköterska på akuten. 1994 började hon arbeta på Din Veterinär i Enköping som djursjukvårdare och tog sin legitimation 2014. Hennes intressen är katter, operation och vårdhygien. Bor i Västerås med sin sambo och sina två döttrar.

Emily Melin Leg. Djursjukskötare & delägare

Arbetade 10 år som veterinärassistent hos Distriktsveterinärerna. Började hos Din Veterinär i februari 2015. Tog ett snabbt avhopp till Anicura Strängnäs men längtade tillbaka till den lilla klinikens charm. Tog sin legitimation 2012. Hennes intressen är utfodring och dermatologi (hud). Bor i Enköping med sambo och två döttrar och en mycket älskad ögonfransgecko.

Cecilia Andersson Leg. Djursjukskötare

Tog examen från SLU och blev legitimerad 2015. Har jobbat på hästkliniken i Skara. Började i januari 2016 hos Din Veterinär. Bor i Enköping med sambo och ett gäng katter.

Fanny Lundberg Djurvårdare

Fanny är våran underbara djurvårdare. Hon har arbetat hos oss sen innan sin examen 2019. Hon sysselsätter sig på fritiden med fotboll och pyssel. Även hästar har varit en passion. Hemmet delar hon med sin katt Chilla som är en Maine Coon.

Reception

Cecilia Ottosson Receptionist & delägare

Kommer tidigare från resebranchen. Gick in som delägare i företaget augusti 2015. Bytte bransch eftersom hon har ett stort intresse för djur och människor. Har ett stort hästintresse som hon delar med sina döttrar. Bor i Enköping med sin man och sina två döttrar.

Konsulter

Jesper Asp Leg. Veterinär, Konsult i kirurgi och tandextraktioner

Leg. Veterinär som gillar ortopedi och det mesta som sker inne på operation. Även tänder är en passion.

Öppettider

Mottagning efter tidsbokning
Måndag & Torsdag 08-18

Tisdag, Onsdag & Fredag 08-17

Akut sjuka djur tas emot i mån av tid, ring gärna innan!

Ring: 0171-477730

Reception/Butik
Måndag & Torsdag 08-18

Tisdag, Onsdag & Fredag 08-17

EJ AVBOKAD TID DEBITERAS MED 250KR/575KR (operation & tandtider)