Vår klinik ska ha en bred kompetens inom hela smådjursområdet och ligga långt fram när det gäller anestesi, smärtlindring och allmän medicin. Detta uppnår vi genom att ha en välutbildad och engagerad personal som garanterar att vi kan ge en högkvalitativ djursjukvård och god service till våra kunder.

Vår kompetens förstärks ytterligare genom ett nära samarbete med externa konsulter som arbetar med ultraljud/radiologi och kirurgi/ortopedi. Vår målsättning är att alltid bemöta våra kunder på ett personligt och empatiskt sätt. Vi lägger stor vikt vid att du skall känna dig väl omhändertagen. Du ska med förtroende kunna vända Dig till oss på Din veterinär i Enköping.

Miljöpolicy Yttre och inre miljöarbete har en central roll inom företaget. Redan nu vi har ett väl utvecklat sopsorteringssystem med bl.a. interna miljöstationer. Även i övrigt försöker vi välja arbetssätt och arbetsmateriel som är så miljöbesparande som möjligt. Vi använder oss av lokala samarbetspartner i så stor utsträckning som det är möjligt.

Öppettider

Mottagning efter tidsbokning
Måndag & Torsdag 08-18

Tisdag, Onsdag & Fredag 08-17

Akut sjuka djur tas emot i mån av tid, ring gärna innan!

Ring: 0171-477730

Reception/Butik
Måndag & Torsdag 08-18

Tisdag, Onsdag & Fredag 08-17

EJ AVBOKAD TID DEBITERAS